Megjelenések

Oshi no Ko

Cím: "Oshi no Ko"
Angol cím: [Oshi No Ko]
Japán cím: 【推しの子】
Egyéb cím(ek): My Star
MyAnimeList: [link]
Trailer: [link]
Részek összesen: 11
Szezon: 2023 - Tavasz
Típus: TV
Besorolás: PG-13 - Teens 13 or older
Forrás: Manga
Értékelés: 10/8.67
Studió: [Doga Kobo]
Producer: [Shueisha], [CyberAgent], [Kadokawa]
Kiadó: [Sentai Filmworks]
Téma: [Reincarnation], [Showbiz]
Műfaj: [Award Winning], [Drama], [Supernatural]
Egyéb Műfaj: [Seinen]
Explicit Műfaj: -
Fordította: [AdasiX] & [Nightorizon-FanSub]

Leírás:

A 30 éves Amemiya Gorou, aki nőgyógyászként praktizál egy vidéki klinikán, a kórház egyik korábbi betegének, az agydaganata következtében tragikusan fiatalon elhunyt Tendouji Sarinának köszönhetően maga is nagy rajongója lett Hoshino Ai-nak, a tehetséges és gyönyörű idolnak.

Egy nap aztán pont az imádott idol, az ekkor még csak 16 éves Hoshino Ai jelentkezik be hozzá terhesgondozásra, miközben a menedzsere hősünk diszkrécióját kéri, hiszen a rajongói miatt az idolnak muszáj eltitkolnia az állapotát. Gorou félreteszi a saját, rajongói csalódottságát és mindent megtesz, hogy az utolsó hónapokban biztosítsa Ai nyugalmát és felkészítse a lányt a szülésre. Ő maga azonban nem lehet ott a nagy esemény napján, mivel még azt megelőzően meggyilkolja őt Ai egyik őrült rajongója.

Vagy talán mégsem hagyja ki? Gorou ugyanis legközelebb Ai ölében nyitja ki a szemét, mint a lány ikergyermekeinek fiú tagja, Hoshino "Aqua" Aquamarine. Sőt, nem sokkal később az is kiderül, hogy az ikerhúga, Hoshino Ruby pedig Tendouji Sarina reinkarnációja lett, és mindketten pontosan emlékeznek az előző életükre. A két egykori rajongó boldogsága egy ideig nem is lehetne teljesebb, hiszen az imádottjuk egyszerre a mamájuk is. Négy évvel később azonban ismét felbukkan az őrült rajongó, és Gorou után Ai-t is meggyilkolja az otthonukban, a gyerekek szeme láttára, mielőtt önmagával is végezne.

16 évesen az ikrek maguk is csatlakoznak a szórakoztatóiparhoz, de míg Ruby az idol karrierje építésével van elfoglalva, és azért küzd, hogy méltó legyen Hoshino Ai emlékéhez, addig Aquát csak a bosszú foglalkoztatja és feltett szándéka, hogy megtalálja az Ai haláláért felelősöket az iparban, mégha ehhez fel is kell égetnie az egészet.

Csatlakozz a közösséghez!

Már 14 éve, 6 hónapja és 4 napja csak értetek.
Az elmúlt 30 percben online látogatók: 25
Jellenlegi verzió: 6.1.6